Onze diensten

Remon's Loodgietersbedrijf biedt een breed scala aan diensten aan particuliere en zakelijke klanten. Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over hoe we samen kunnen werken.

Badkamer vernieuwen

Ik kan voor u een betaalbare badkamer installeren met een zeer complete serie apparatuur waardoor iedere badkamer een plaatje wordt. Bij mij kunt u deze complete badkamer aanschaffen voor een bijzonder interessante prijs. Wij kunnen elke gewenste badkamer leveren en installeren. 

Centrale verwarming

Ik lever en installeer nagenoeg alles wat u nodig heeft voor de verwarming en warmwatervoorziening van uw woning of bedrijfspand. Van conventionele verwarming, vloer- en wandverwarming tot zonneboilers.

Van een op maat gemaakte verwarmingsinstallatie heeft u jarenlang plezier. Ook voor het vervangen van uw oude ketel voor een zuinige HR ketel bent u bij ons aan het juiste adres.

Tegels zetten

Badkamer vernieuwen! Incl. tegelen van de vloer en wanden. Eventueel nieuw sanitair, maar ik kan ook uw bestaande sanitair in uw nieuwe badkamer herplaatsen.

Loodgieterswerk

U kunt mij roepen voor de aanleg en onderhoud van rioleringen, kranen en waterleidingen en alle andere voorkomende loodgieterswerkzaamheden.

Dakbedekking

Ik vernieuw of repareer o.a. Bitumendaken, Hemelwaterlozingen, Dakgoten van zink en andere voorkomende werkzaamheden. Als u last heeft van lekkage laat mij dan even vrijblijvend het dak inspecteren.

Zinkwerk

Het herstellen of vernieuwen van zinken goten. Zink op dakkapellen en alle voorkomende zinkwerkzaamheden in en om het huis, bijvoorbeeld: luifels, zinken zijwangen, kilgoten en regenpijpen, dakgoten, erkers, deklijsten.

Waarom zink?

Zink staat garant voor hoge kwaliteit en een lange levensduur van 25 tot 30 jaar, mits juist gemonteerd. Denk eraan om regelmatig uw dak te controleren op gebreken, vooral uw goten. Het vervangen of repareren van uw oude dakgoten kan (verdere) schade aan uw houtwerk vermijden. Beter voorkomen dan genezen!